The Water Specialist™

Menjadi Peneraju No.1 pasaran dalam industri Penulen Air di Korea dan Malaysia, Coway memenuhi keperluan yang berbeza dengan menawarkan penyelesaian air yang lengkap yang terdiri daripada isi rumah kepada penapisan air minum termasuk Reverse Osmosis (RO), Nanotrap™, Inovatif 2-dalam-1 Alkaline Ioniser, dan NF Membrane.

Klik sini untuk sebarang pertanyaan tentang Produk dan PROMOSI.


KENAPA COWAY?

1 Million Test

Produk kami telah menjalani lebih daripada 1 Juta ujian untuk memastikan kualiti yang terbaik.

370 researchers

Penyelidik kami di pusat R&D hanya memastikan produk-produk yang inovatif sahaja keluar di pasaran.

6 Million

Produk dan perkhidmatan kami telah sampai ke lebih 6 juta rumah.

Largest World’s

Pusat R & D dan kilang penapis air dalaman terbesar.

WQA Certified

Disahkan oleh organisasi akreditasi kualiti air.

Heart Service

Perkhidmatan penyelenggaraan yang paling kerap dalam industri.


Research and Development Center

rd03

Pusat R&D Coway pertama telah ditubuhkan pada tahun 1993 dan setahun kemudian, kami telah menjalankan produk-produk pengeluaran sendiri. Penyelidikan dan pembangunan memfokuskan kepada kepuasan pelanggan dan kemudahan pengguna terutamanya dan bukan untuk keuntungan syarikat semata-mata. Dengan dilengkapi 182 peranti canggih dan peralatan, pusat R&D kami telah ditetapkan oleh TÜV SÜD, salah satu organisasi perkhidmatan teknikal yang terkemuka di dunia, bagi menjalankan analisis sendiri dan ujian RoHS (Restriction of Hazardous Substances Directive) untuk barangan elektrik dan elektronik. Tambahan pula, Pusat R&D Coway telah disahkan oleh WQA (Water Quality Association, USA) sebagai Testing Laboratory Diiktiraf.

Malaysia adalah Negara ke empat selepas China, Jepun dan Thailand di rantau asia. Pada masa ini Coway telah menarik lebih 500 ribu pengguna di seluruh Malaysia setakat bulan Jun 2011. Kini Coway (M) Sdn Bhd telah memasarkan sebanyak 16 jenis produk terbaiknya seperti Penapis Air, Udara, Sistem Bidet, SPA Water Softener dan paling terbaharu adalah mesin pemerah buah-buahan.


CERTIFICATES & AWARDS


Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.

fbutube.png