Siapa Saya?

Asalammualaikum dan Selamat Sejahtera.

studio (245)

Latar belakang.

Nama saya MOHD AMIRUL FIRDAUS. Berumur 32 tahun (2019). Mendapat pendidikan awal di Sekolah Rendah Kebangsaan Sentul (2) K.L, dan menyambung persekolahan di Sekolah Menengah Kebangsaan Hillcrest. Selepas tamat persekolahan, saya melanjutkan pembelajaran saya di Universiti Kuala Lumpur berkampus di Malaysian Institute of Marine Engineering Technology dan mengambil jurusan utama “Diploma Ship Construction & Maintenance“.

Penglibatan Coway.

Saya adalah Staff Agent Sales Department di HQ Coway (M) Sdn. Bhd. sejak 2012 secara Sepenuh Masa. Skop Kerja saya bukan sahaja untuk menguruskan Pembelian Produk semata-mata, malah saya juga boleh memberikan Khidmat Nasihat tentang Kebersihan Air dan Udara jika anda perlukan.

Berada di dalam Sales Team TOP NATIONWIDE yang diberi nama CSTeam (Common Sense Team) yang juga telah berpengalaman selama 11 Tahun di Coway Malaysia. Hampir 4500 unit setiap bulan telah kami uruskan dan ini telah membuatkan Group Sales Team kami lebih dikenali dan dipercayai.

Pelanggan-pelanggan saya tidak terhad di Kuala Lumpur sahaja. Malah saya juga banyak menguruskan pembelian di seluruh negeri di semenanjung dan juga Sabah Sarawak.


fb     insta.png     utube.png